Γεννήθηκα στα Χανιά το 1961.

Τελείωσα το Α' Λύκειο Αρρένων Χανίων το 1979 και πέρασα στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησα το 1985 και υπηρέτησα τη θητεία μου στο στρατό ξηράς, ως ιατρός σε διάφορες μονάδες. 


Από το 1987 έως το 1992, στην Αθήνα, εκπαιδεύτηκα στην ειδικότητά της παιδοψυχιατρικής. Η ειδικότητα αυτή, περιλαμβάνει εκπαίδευση στη ψυχιατρική ενηλίκων, τη νευρολογία και τη ψυχιατρική παιδιών και εφήβων.
 

Δεδομένου ότι πέραν των γενετικών παραγόντων η ρίζα των ψυχικών δυσκολιών βρίσκεται στη βρεφική και παιδική ηλικία, θεωρούσα και πιστεύω ότι η βαθύτερη γνώση των αρχικών σταδίων της ψυχοσωματικής ανάπτυξης είναι σημαντική και για τη ψυχοδυναμική εργασία με ενήλικες.
 

Από το 1992 εργάζομαι ιδιωτικά στην Αθήνα και από το 1998 στη Γλυφάδα.
 

Η εμπειρία μου περιλαμβάνει πολλές εφημερίες με αντιμετώπιση έκτακτων και τακτικών περιστατικών σε ιδιωτικές ψυχιατρικές κλινικές, διδασκαλία στο τμήμα ψυχολογίας ιδιωτικών σχολών και επιστημονική συνεργασία με ιατρικό κέντρο έρευνας και θεραπείας της παχυσαρκίας.
 

Η ψυχοθεραπευτική μου εκπαίδευση και διαδρομή, περιλαμβάνει :
  • 11 σχεδόν χρόνια προσωπικής ψυχοθεραπείας σε 3 κατά σειρά κύκλους :

- Συστημική ομαδική ψυχοθεραπεία με τη Χ. Κατάκη.
- Λακανική ψυχανάλυση με τον Θ. Τζαβάρα.
- Ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία με τον Β. Δημόπουλο.

  • Παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων και συνεδρίων καθώς και εκτενή μελέτη θεωρητικών κειμένων και βιβλίων πάνω στη γνωσιακή, συστημική και ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία, τη φιλοσοφία και την ψυχανάλυση. Συναντήσεις με τον Κ. Γεμενετζή, άνοιγμα στη θεραπεία Tomatis, εκπαίδευση στο διαλογισμό και δίπλωμα πάνω στη κλινική ύπνωση.
  • Συνεργασία για περισσότερο από 15 χρόνια με επόπτες, μέλη της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας.

Οι αναζητήσεις, τα θεωρητικά ενδιαφέροντα και οι εμπειρίες μου, εκτείνονται σε πολλούς κοινωνικούς, επιστημονικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 

Το 1985 εξέθεσα ατομικά δουλειά μου πάνω στη φωτογραφία και τη ζωγραφική, στα Χανιά. Η δημιουργική μου αυτή ανάγκη και διάθεση βρήκε μετά διέξοδο κυρίως στην ενασχόλησή μου με τη ψυχοθεραπεία.
 

Είμαι παντρεμένος, έχω ένα γιο και μια κόρη.
 

Όταν ήμουν αρκετά νεότερος, έλεγα ότι αναζητώ την αλήθεια... Συνεχίζω να την αναζητώ διαβάζοντας, ψάχνοντας, διαλεγόμενος και διαλογιζόμενος, γνωρίζοντας ότι η επιστημονική αντίληψη μας για τον κόσμο, προσκρούει πάντα σε ένα όριο. Εξαρτάται από το πλαίσιο αναφοράς μας στο χωροχρόνο και από το λόγο.
 

Η ψυχανάλυση και η αναζήτηση συνεχίζεται σε όλη μας τη ζωή. Είναι μια συνεχής προσπάθεια ψυχικού μεταβολισμού και σύνδεσης της εσωτερικής με την εξωτερική πραγματικότητα,
 της επιθυμίας μας με το Νόμο. Προσπάθεια αυθεντικής ύπαρξης και συνάντησης με τον Άλλο.